Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ

     Στο χωριό δεν έχουμε μόνο δυσάρεστα γεγονότα, έχουμε και ευχάριστα, ''ούς ο Θεός εσυνέζευξε, άνθρωπος μη χωριζέτω, ενσυγγέρι''. Πολύ σωστά διαβάζετε.
     Στις 20/08/2016, στο Κάτω Ραπτόπουλο, στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Συγγέρι, ένωσαν σώματα και ψυχές η Βασιλική Τσιτσάνη του Κωνσταντίνου και της Σταματίας, με τον Δημήτριο Μουτσώκο του Ελευθερίου και της Ελευθερίας το γένος Τριαντάφυλλου, από το Παλαιοχώρι. Ο Γαμπρός κατάγεται από Βρουβιανά Βάλτου και κάτοικος Αθηνών.
     Το ταιριαστό και λαμπερό ζευγάρι στεφάνωσε, παρουσία πλήθους κόσμου, συγγενών και φίλων που παραβρέθηκε στο μυστήριο, η επίσης αστραφτερή Έλενα Τσέτσου του Γεωργίου από το Παλαιοχώρι. Να ευχηθούμε και στην κουμπάρα και στα δικά της. Το αυτό και στην Χρύσα Τσιτσάνη, αδερφή της Νύφης. Μετά τα στέφανα, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι, στο σπίτι της Νύφης στο Κάτω Ραπτόπουλο με πλούσια και καλή εξυπηρέτηση.
     Με αφορμή τον γάμο, ο Σύλλογος μας εύχεται στους νέους καλή αποκατάσταση, στους μεσήλικες όπως θέλουν, και στους ηλικιομένους καλά γεράματα.
     Εννοείτε στους νιόπαντρους ''καλούς απογόνους''


Να ανταμώνουμε πάντα σε τέτοια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου